Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2014-2015 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Yazılı/Mülakat Değerlendirme Sonuç Listesi

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Doktora Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

DOKTORA PROGRAMI

* ALT GİRİŞ NOTU (BAŞARI PUANI) = ALES%50 + MEZUNİYET NOTU%20 + YAZILI/MÜLAKAT DEĞERLENDİRME%30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin 5/5-6 maddeleri gereği her üç puan toplanır. Başarı Puanı 100 tam not üzerinden en az 65 olmalıdır. Sonuç, yüksek puandan küçüğe doğru sıralanır. Kontenjan sayısınca öğrenci alınır.

ASİL KESİN KAYIT TARİHİ     : 09-11 Şubat 2015

YEDEK KESİN KAYIT TARİHİ : 12-13 Şubat 2015

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

* ALT GİRİŞ NOTU (BAŞARI PUANI) = ALES%50 + MEZUNİYET NOTU%20 + YAZILI /MÜLAKAT DEĞERLENDİRME %30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin 5/5-6 maddeleri gereği her üç puan toplanır. Yüksek Lisans için başarı puanı 100 tam not üzerinden en az 60 tır. Sonuç, yüksek puandan küçüğe doğru sıralanır. Kontenjan sayısınca öğrenci alınır.

ASİL KESİN KAYIT  TARİHİ     : 09-11 Şubat 2015

YEDEK KESİN KAYIT TARİHİ  : 12-13 Şubat 2015

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER

1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı

2- Transkript aslı

3- ALES Sonuç Belgesi

4- 6 adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad soyad, anabilim dalı ve Enstitü öğrenci numarası mutlaka yazılacak.)

5- Askerlik Durum Belgesi aslı (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları  yapılmayacaktır.)

6- İkametgâh Belgesi

7- 20.00 TL tutarında iadeli taahhütlü posta pulu

8- Yabancı Dil Sonuç Belgesi. (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans ve Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencileri için)

9- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. (Altına adres, telefon, e-posta adresi gibi iletişim bilgileri yazılacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi : 04.02.2015 15:34:27 Okunma Sayısı : 5938