Kısmi Zamanlı Çalışma Duyurusu

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizin ihtiyaç duyulan çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere,  belirlenen kontenjanlar dâhilinde Kısmi Zamanlı Öğrenci alınacaktır.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ
1 Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılmasına ilişkin duyurunun ilan tarihi 31 Ekim 2023
2 Kısmi Zamanlı Öğrenci alımı için başvuru tarihleri 01-08 Kasım 2023
3 Kısmi Zamanlı Öğrenci başvuru sonuçlarının açıklanması 15 Kasım 2023
4 Kısmi Zamanlı Öğrencilerin çalışmaya başlaması öngörülen tarih 20-24 Kasım 2023

Kısmi zamanlı öğrenci; “Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları” ile “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Yönergesi” maddelerine göre çalıştırılır.

Kısmi zamanlı olarak çalıştırılacak öğrencilerde aranacak şartlar;
  1. Özel öğrenci olmamak,
  2. Normal eğitim-öğretim süresi içinde öğrenim görüyor olmak,
  3. Not ortalaması 2.00'ın altında olmamak,
  4. Disiplin cezası almamış olmak,
  5. Kayıt donduran veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak,
*** Haftalık maksimum 15 saat olmak üzere aylık 45 saat üzerinden çalışılacaktır.
*** 1 saat karşılığı ücret 32,00 TL olarak belirlenmiştir. (45 Saat Karşılığı 1.440,00 TL)
*** Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesinin 9. maddesi gereği 45 saatin “%20” sinden az çalışan öğrencinin iş sözleşmesi iptal edilerek çalışması sonlandırılır.

*Öğrencilerin çalışmak istedikleri birim veya bölüme başvurmaları gerekmektedir. Her öğrencinin bir bölüm/birime başvuru hakkı vardır.

Kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler http://sksportal.mu.edu.tr/ adresinden başvuru yapabileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2023 13:32 Okunma Sayısı : 183