Oryantasyon Programı

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü iş birliğinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı oryantasyon programları düzenlendi.

Enstitümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin uyum sağlayabilmeleri adına eğitim öğretim yılı başında düzenlenen oryantasyon programları, bu sene 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında Ana Bilim Dallarımız tarafından online gerçekleştirildi.

Üniversitemizin ve Enstitümüzün tanıtımı, eğitim-öğretim süreci, değişim programları, öncelikli bilimsel araştırma alanları, toplumsal katkı, sosyal sorumluluk projeleri, erişim ve ulaşım imkanları konularında genel bilgilendirmenin yapıldığı oryantasyon haftası, 12 Ekim 2020 tarihinde Enstitümüzün düzenlediği program ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2020 19:46

Son Etkinlikler