Bahar Yarıyılı Mesleki Seminerleri IV - CV Yazma, Mülakat ve Etkili İletişim Teknikleri, Rol Model Olabilecek Mezunlarla Buluşma

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü işbirliği ile, Bahar Yarıyılı kariyer etkinliklerinden dördüncüsü olan CV yazma, mülakat ve etkili iletişim teknikleri eğitimleri ile öğrencilerin kariyer seçenekleri konusunda onlara rol model olabilecek mezunlarla buluşma 25 Mayıs 2021 tarihinde Zoom üzerinde yapıldı.

Program; Doktor Öğretim Üyesi Havva AKPINAR, Prof. Dr. Media SUBAŞI BAYBUĞA, Prof. Dr. Nevin AKDOLUN BALKAYA ve Prof. Dr. Nezihe BULUT UĞURLU'nun eğitimleri ve  mezunlar Fatma İlknur İNAN ile Sevilay HEPCAN ÖRS'ün katkılarıyla gerçekleşti.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2021 15:15 Okunma Sayısı : 1439