Organisation of PhD in Biomedicine and Health Sciences European Systems Çalıştayı

Kalite çalışmalarımız kapsamında Organisation of PhD in Biomedicine and Health Sciences European Systems - ORPHEUS Üyeliği konusunda 27 Mart 2021 Cumartesi günü çalıştay gerçekleşti.

ORPHEUS Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliğini yürütmüş, Etiket Komisyonu Eş-Başkanlığını yürütmekte olan, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Temel Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gül GÜNER-AKDOĞAN’ın Oturum Başkanlığında yürütülen çalıştayda; Enstitü Kurulu, Enstitü Yönetim Kurulu, Kalite Komisyonu ve Program Başkanlarımız ORPHEUS Avrupa Biyotıp ve Sağlık Bilimleri alanında doktora eğitiminde Avrupa standartları konusunda eğitim aldılar.

Son Güncelleme Tarihi : 08.04.2021 18:02 Okunma Sayısı : 1269