Bahar Yarıyılı Mesleki Seminerleri I - COVID-19 Pandemisi

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü işbirliği ile öğrencilerimiz ve mezunlarımızın bağlarını güçlendirmek, iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmalarını temin etmek üzere, Bahar Yarıyılı kariyer etkinlikleri takvimi çerçevesinde planlanan ilk mesleki seminer 2 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşti.

COVID-19 Pandemisi konulu mesleki seminerde; "Sürveyans ve Filyasyon Çalışmaları" Prof. Dr. Media SUBAŞI BAYBUĞA, "Koruyucu Ekipman Kullanımı" Dr. Öğr. Üyesi Fatma BİRGİLİ, "COV+ Gebe ve Lohusaya Hemşirelik Yaklaşımı" Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem BİLGE, "COV+ ve Temaslı Çocuğa Yönelik Hemşirelik Yaklaşımı" Doç. Dr. Gonca KARAYAĞIZ MUSLU, "COV+ Tanılı Hastaya Hemşirelik Yaklaşımı" Dr. Öğr. Üyesi Gülşah KÖSE ve "Pandemi Sürecinde Zorlanmalar ve Etkin Baş Etme" Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇİÇEKOĞLU ÖZTÜRK tarafından sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi : 28.05.2021 14:52 Okunma Sayısı : 1225