Sosyal Sorumluluk ise Projede Ben de Varım: Enstitü - Öğrenci Buluşması

Kalite çalışmalarımız kapsamında, Sosyal Sorumluluk Projesi Öğrenci Çalışma Grubu oluşturulması amacıyla, 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat 12.30’da “Sosyal Sorumluluk ise Projede Ben de Varım: Enstitü - Öğrenci Buluşması” konulu çevrimiçi toplantı gerçekleşti.

Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencimiz Öğr. Gör. Ali Yiğit KOCABIÇAK’ın sosyal sorumluluk konulu sunumumun ardından, öğrenciler ile toplumsal fayda konusunda fikir alış verişi yapıldı.

Sosyal Sorumluluk Projesi Öğrenci Çalışma Grubu; Ali Yiğit KOCABIÇAK önderliğinde, Asalet Aybüke GÜP, Aysel MERT, Dilara ÖZEN ORUK, Ecem ŞİRİN, Gizem PEKEN AVCI, Gülay BAŞ, Gülden KANDEMİR POLAT, Hasan KERİMOĞLU, Merve KARAÇAM, Merve TURAN, Özge İPEK DONGAZ, Serpil SOY, Sinem HEB, Yalçın DURAK ile çalışmalarına başladı.

Son Güncelleme Tarihi : 08.04.2021 18:01 Okunma Sayısı : 763