Tıp ve Sağlık Bilimleri Alanlarında Elsevier ClinicalKey Textbookları

Elsevier bünyesindeki tıp alanındaki textbookları içeren, Elsevier ClinicalKey Student Foundation yeni nesil uzaktan tıp eğitimi platformu aboneliği gerçekleştirilerek Üniversitemiz mensuplarının hizmetine açılmıştır.
 
Aşağıda belirtilen tarihte, Elsevier ClinicalKey Student Foundation E-kitaplar Online kullanıcı eğitim toplantısı düzenlenecektir. Eğitim faaliyetlerinizde katkı sağlayabilecek bu değerli kaynak hakkında daha fazla bilgi edinmek için, aşağıdaki link aracılığı ile kayıt olarak oturuma katılabilirsiniz.

14 Ocak 2021 Perşembe Saat: 18.30   
Webinar Kayıt Adresi: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAod-ivpjoqHdwderU_Zmg5YJ6meoyEa4GD

Web oturumuna nasıl katılabilirsiniz?
  • Yukarıdaki link ile kayıt olduktan sonra, oturuma katılımınızı sağlayacak olan bir onaylama maili alacaksınız.
  • Mail içerisindeki  Click here to join (test-link) linkine tıklayarak oturuma katılabilirsiniz.
  • PC, Mac, Linux, iOS or Android işletim sistemleri üzerinden katılabilirsiniz. İlgili pencere internet tarayıcınızda otomatik olarak açılacaktır. Eğer Zoom uygulamasını indirmediyseniz ‘Cancel’a basınız ve sonra ‘Join from your browser’ tuşuna basarak oturuma katılabilirsiniz.
Öğrenciler için: kayıt yapma / "Akıllı Arama"yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma imkanına,
Fakülte için: Müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği / içerik linklerini sunumlarınıza ekleme / Learning Management System(LMS)'inize içerik linklerini yerleştirme / öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

ClinicalKey Student Foundation, öğrencilerin öğrenim sürecini bilgiye dönüştürmelerini ve çalışmalarını kolaylaştıran yeni nesil tıbbi eğitim platformudur. Tıbbi literatürün en güvenilir ve kapsamlı tıp koleksiyonunu erişime sunarak, öğrencilerin ihtiyaç duydukları cevaplar ile programlarına uyumlu olarak, istedikleri zaman buluşmalarını sağlamaktadır. ClinicalKey Student, ClinicalKey veri tabanlarına yapılan son eklemeler ile tıp eğitimine yeni bir değer katmaktadır. 

Erişim adresi: www.clinicalkey.com/student
 
Uzaktan/evden/mobil erişim:
Kişisel Hesap Oluşturmak için gerekli adımlar:
Üniversitemiz Internet uçlarından: www.clinicalkey.com/student adresinden “register” yazısına tıkladıktan sonra kurumsal e-mail adresiniz ile kişisel profilinizi oluşturarak kayıt olabilir ve sadece kurum ağından erişebilirsiniz. Uzaktan erişim için aşağıdaki seçenekleri uygulayınız.
 
Eğer “Elsevier ClinicalKey”e erişim için kullanmakta olduğunuz bir kullanıcı adı ve şifreniz varsa, bu kullanıcı adı ve şifre ile “ClinicalKey Student Foundation” veritabanına da erişim sağlayabilirsiniz.

Erişiminiz var ancak (“remote access”) uzaktan erişim aktivasyonunuz yapılmadıysa “CK uzaktan erişim için kayıt işlemi” dosyasının 2. sayfasını dikkate alarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu yol ile her iki veri tabanına da aynı kullanıcı adı ve şifrenizle erişebilirsiniz.

 

Son Güncelleme Tarihi : 16.03.2021 15:25 Okunma Sayısı : 867

Son Duyurular