Senatomuzun Uzaktan Eğitim (Online) Kararı

Enstitümüz Öğrencilerinin Dikkatine
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi eğitim öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim ve öğretim yöntemiyle yürütülmesine ilişkin tavsiyesini dikkate alan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu, Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Enstitüsünde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ders aşamasında olan öğrencilerimiz için eğitim-öğretim faaliyetlerinin Uzaktan Eğitim (Online) şeklinde gerçekleştirmesine karar vermiştir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde kayıtlı öğrencilerimizden tez aşamasında olan öğrencilerimiz tez danışmanlarıyla yüz yüze ve/veya online (uzaktan) olarak uzmanlık alan derslerini ve akademik danışmanlık saatlerini planlayarak yürütebileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 16.03.2021 15:32 Okunma Sayısı : 1915