Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Yazılı Değerlendirme Sınavı Sonuçları

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden kayıtlarını uzaktan yapacaklardır.
Giriş bilgileri ön kayıttaki e-posta adresi ve şifredir. Sistem, kayıt tarihleri olan 10-12 Şubat 2021 tarihlerinde aktif olacaktır.

DOKTORA PROGRAMLARI

Yaşlı Sağlığı Doktora Programı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı (Muğla)
Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı (Fethiye)

Histoloji ve Embriyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı
Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, 10-12 Şubat 2021 tarihleri arasında https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden, ön kayıttaki e-posta adresi ve şifreleri ile sisteme girerek kayıtlarını uzaktan yapacaklardır.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün kabul edildiğiniz lisansüstü programına uzaktan (online) kesin kayıt yaptırmak için; kesin kayıt tarihlerinde istenen evrakların asıllarını veya onaylı örneklerini tarayıp Enstitü resmi e-posta sagbil@mu.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
Yanlış beyanda bulunma, eksik veya hatalı evrak sunulması veya istenen belgeleri, belirlenen zamanda Enstitüye göndermeme durumunda kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Taranıp E-posta ile gönderilecek belgeler
1. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı veya Noter onaylı örneği (e-devlet’ten alınan mezuniyet belgesi kabul edilmektedir.)
2. Transkript Belgesi aslı veya Noter onaylı örneği
3. ALES Sonuç Belgesi (Yaşlı Sağlığı Doktora Programı için ALES ve/veya TUS)
4. YÖKDİL/YDS veya eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen ulusal ve uluslararası geçerliliği olan dil belgesi
5. 1 adet vesikalık fotoğraf (Öğrenci Kimlik Kartı için kullanılacaktır)