Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı

Bilge Yekta DELLAL KABUL

Halk Sağlığı Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programı

Ferda ARSLAN KABUL
Gülfer FİDAN KABUL
Habibe TÜRK KABUL
Tuğba ZEYBEK KABUL

Kayıtlar Enstitümüzde yapılacaktır. Adres , telefon bilgileri ve yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Asıl Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları : 02-03 Eylül 2019
Yedek Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları : 05-06 Eylül 2019
Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları : 09-13 Eylül 2019
Derslerin Başlaması : 16 Eylül 2019
Ders Değiştirme ve Bırakma : 16-20 Eylül 2019

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1 Diploma ya da Mezuniyet Belgesi aslı veya Noter onaylı örneği (Aslı gibidir kabul edilmemektedir)
2 Transkript Belgesi aslı veya Noter onaylı örneği (Aslı gibidir kabul edilmemektedir)
3 ALES Sonuç Belgesi (Histoloji ve Embriyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı için ALES ve/veya TUS)
4 Dilşartı olan programlar için YÖKDİL/YDS veya eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen ulusal ve uluslararası geçerliliği olan dil belgesi
5 Üç (3) adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına Ad, Soyad, Anabilim Dalı yazılmalıdır)
6 Askerlik Durum Belgesi aslı (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır)
7 İkametgah Belgesi
8 40 TL tutarında posta pulu
9 Öğrenim Harcı Dekontu için Enstitü ile irtibata geçiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.08.2019 10:07:13 Okunma Sayısı : 3712