Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Yazılı/Mülakat Değerlendirme Sonuç Listesi

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Doktora Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Hemşirelik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

Sağlık Kurumları Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

*Tezsiz yüksek lisans programlarına başvuran adaylar Lisans başarı notu dikkate alınarak en yüksek nottan itibaren yapılacak sıralamada kontenjan dahilinde programa kabul edilirler.

*Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim programlarına kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısının 20’den az olması halinde programın açılıp açılmayacağına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yönetim Kurulu Karar verecektir.

DOKTORA PROGRAMI

* ALT GİRİŞ NOTU (BAŞARI PUANI) = ALES%50 + MEZUNİYET NOTU%20 + YAZILI/MÜLAKAT DEĞERLENDİRME%30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin 5/5-6 maddeleri gereği her üç puan toplanır. Başarı Puanı 100 tam not üzerinden en az 65 olmalıdır. Sonuç, yüksek puandan küçüğe doğru sıralanır. Kontenjan sayısınca öğrenci alınır.

ASİL ADAY KESİN KAYIT TARİHİ 31 Ağustos- 02 Eylül 2015
YEDEK ADAY KESİN KAYIT TARİHİ 03-04 Eylül 2015

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

* ALT GİRİŞ NOTU (BAŞARI PUANI) = ALES%50 + MEZUNİYET NOTU%20 + YAZILI /MÜLAKAT DEĞERLENDİRME %30

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin 5/5-6 maddeleri gereği her üç puan toplanır. Yüksek Lisans için başarı puanı 100 tam not üzerinden en az 60 tır. Sonuç, yüksek puandan küçüğe doğru sıralanır. Kontenjan sayısınca öğrenci alınır.

ASİL ADAY KESİN KAYIT TARİHİ 31 Ağustos- 02 Eylül 2015
YEDEK ADAY KESİN KAYIT TARİHİ 03-04 Eylül 2015

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER

1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı

2- Transkript aslı

3- ALES Sonuç Belgesi(Tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri için)

4- 6 adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad soyad, anabilim dalı ve Enstitü öğrenci numarası mutlaka yazılacaktır. Enstitü öğrenci numarası kayıt esnasında verilecektir.)

5- Askerlik Durum Belgesi aslı (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)

6- İkametgâh Belgesi

7- 20.00 TL tutarında iadeli taahhütlü posta pulu

8- Yabancı Dil Sonuç Belgesi. (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programları ile  Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencileri için)

9- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. (Altına adres, telefon, e-posta adresi gibi iletişim bilgileri yazılacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi : 28.07.2015 11:56:27 Okunma Sayısı : 3256