Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Yazılı/Mülakat Değerlendirme Sonuç Listesi

Beden ve Eğitimi Spor Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi için tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi için tıklayınız.

Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi için tıklayınız.

Hemsirelik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi için tıklayınız.

Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Sınav Sonuç Listesi için tıklayınız.

* ALT GİRİŞ NOTU (BAŞARI PUANI) = ALES%50 + MEZUNİYET NOTU%20 + YAZILI /MÜLAKAT DEĞERLENDİRME %30

T.C. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğimizin 5/5-6 maddeleri gereği her üç puan toplanır.Başarı Puanı 100 tam not üzerinden Yüksek Lisans için en az 60 olmalıdır. Sonuç, yüksek puandan küçüğe doğru sıralanır. Kontenjan sayısınca öğrenci alınır.

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
KESİN KAYIT TARİHİ  : 01-03 EYLÜL 2014
YEDEK KAYIT TARİHİ : 04-05 EYLÜL 2014

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER
1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı
2- Transkript aslı
3- ALES Sonuç Belgesi
4- 6 adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad soyad, anabilim dalı ve Enstitü öğrenci numarası (Kayıt esnasında verilecektir.) mutlaka yazılacaktır.)
5- Askerlik Durum Belgesi aslı
 (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)
6- İkametgah Belgesi
7- 20.00 TL tutarında iadeli taahhütlü posta pulu
8- ÜDS, YDS ve KPDS Sonuç Belgesi (Yabancı dil belgesi isteyen anabilim dalları için istenecektir.)
9- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Üzerine İletişim bilgileri (adres, telefon,mail) yazılacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi : 01.09.2014 09:26:24 Okunma Sayısı : 11132

Son Duyurular