Ege Bölgesi Kariyer Fuarı Etkinliği (duyuru güncellenmiştir)

Güncelleme (03.03.2020)
Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü organizasyonu ve Muğla Çalışma ve İş Kurumu işbirliği ile özellikle mezun olma aşamasına gelmiş öğrencilerimizin işgücü piyasasına hazırlanabilmeleri ve 20-21 Mart 2020 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'na katılmak isteyen öğrencilerimizin işveren görüşmeleri, iş arama yöntemleri, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirilmeleri amacıyla aşağıda belirtilen tarihlerde iki gruptan oluşacak eğitim seminerleri verilecektir. Söz konusu seminerlerin birincisinin 4 Mart 2020 Çarşamba günü 15:30-17:30 saatleri arasında AKM B salonunda, ikincisinin ise 11 Mart 2020 Çarşamba günü 15:30-17:30 saatleri arasında AKM D alonunda yapılması planlanmaktadır.

Duyurunun 25 Şubat'ta ilana çıkan hali:
T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 20-21 Mart 2020 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı etkinliği Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de katkılarıyla İzmir Kültür Park'ta gerçekleşecektir.

Ege Bölgesi Kariyer Fuarında, paydaş olarak belirlenen Üniversitelerin yanı sıra iş dünyasından firmalar da sponsor veya katılımcı olarak yer alacaklardır.

Böylece, iş veya staj yeri arayan öğrenci ve mezunlar ile iş dünyasından firma yöneticileri ve insan kaynakları departman yöneticilerinin bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır.

Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım sağlayan firmalar; sektörle ilgili bilgilendirme, özgeçmiş toplama, mülakat, atölye çalışması ve örnek olay analizleri gibi faaliyetlerde bulunacaklardır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrenci ve mezunların Yetenek Kapısı platformuna kayıt olmaları ve platform üzerinden Ege Bölgesi Kariyer Fuarına katılım başvurularını yaparak QR kodu almaları gerekmektedir.

Alınan QR kodları İzmir Kültür Park fuar alanına giriş sırasında tanımlayıcı olarak kullanılacak olup, 20-21 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı tüm öğrenci ve mezunlarımıza duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2020 14:50 Okunma Sayısı : 1542

Son Duyurular