Ring Servisi Hizmeti

Öğrencilerimizin Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içerisinde dolaşımlarını ve Sağlık Yerleşkesine ulaşımlarını sağlayan müstecirden alınan Ring Servisi Hizmeti 16.08.2019 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Söz konusu ulaşım hizmetinin sürdürülebilmesini sağlamak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonuçlandırılmış olup, söz konusu hizmet 09.09.2019 tarihinden itibaren Yeniköy - Kötekli - B Kapı (Yurt Kapı) - Merkez Yerleşke - Sağlık Yerleşkesi güzergahında 1.20 (Bir lira yirmi kuruş) karşılığında kent kart kullanılarak sağlanmaktadır.

Ayrıca Eğitim Fakültesi yanında bulunan yükleme noktasından yükleme, Mavi Çatı'da da kent kart satışı ve yükleme yapılmakta olup

Hareket saatleri için tıklayınız

Ring Hattı Gidiş Dönüş Güzergahı için tıklayınız